Pobierowo
Autor: meg11111111 (IP zapamiętane)
Data: 03 Mar 2010 - 14:35:32
Wybieram się tam niedługo na wakacje. Chciałabym wiedzieć czy warto? Czy to raczej spokojne miejsce czy też mnóstwo dyskotek i młodzieży?
Re: Pobierowo
Autor: freeman (IP zapamiętane)
Data: 04 Mar 2010 - 14:04:02
Pobierowo - super nigdzie na świecie nie znajdziesz lepszego miejsca na wypoczynek, ciepła woda w Bałtyku, tanie noclegi normalnie rozkosz, no i pogoda gwarantowana byłem w tamtym roku raz nie padalo w nocy, ja niestety musze lecieć do Egiptu i jest mi smutno bo w Pobierowie jest tak super a tu niestety...
Autor: olivka (IP zapamiętane)
Data: 04 Mar 2010 - 15:15:42
Byłam tam dwa lata temu no i trafiłam na pogodę taką jaką większość z nas trafia-miały być wakacje dwa tygodnie,a były 3 dni,bo nie było już w czym chodzić-wszystko mokre ciuchy,buty,parasole połamane od wiatru,a tam gdzie można było usiąść i coś zjeść przeciekały dachy.Pozostało nam zebrać manatki i ruszać do domu.
Podsumowując miejsce może fajne jak jest pogoda,ale my nie mieliśmy okazji się przekonać,drogo jak wszędzie nad bałtykiem,a jeśli szukasz spokoju to wybierz kwaterę z dala od centrum (a co do kwater-kobieta nie zwróciła nam nic,nawet połowy wpłaconej kwoty za noclegi).
Dlatego,tak jak mój poprzednik za te same pieniądze spędzam wakacje w Egipcie:morze ciepłe z kolorowymi rybkami,rafy,gorący piasek,kelner z drinkami i duuuuuuuużo słoneczka.
Podsumowując miejsce może fajne jak jest pogoda,ale my nie mieliśmy okazji się przekonać,drogo jak wszędzie nad bałtykiem,a jeśli szukasz spokoju to wybierz kwaterę z dala od centrum (a co do kwater-kobieta nie zwróciła nam nic,nawet połowy wpłaconej kwoty za noclegi).
Dlatego,tak jak mój poprzednik za te same pieniądze spędzam wakacje w Egipcie:morze ciepłe z kolorowymi rybkami,rafy,gorący piasek,kelner z drinkami i duuuuuuuużo słoneczka.
Autor: geminatores (IP zapamiętane)
Data: 09 Mar 2010 - 23:05:11
Pobierowo to fajna spokojna miejscowość, bardziej się odpocznie moim zdaniem w takich miejscach niż w bardziej znanych i uczęszczanych kurortach.
www.CiekaweNoclegi.pl - Noclegi w Polsce od Bałtyku po Tatry! Zakopane, Wisła, Szczyrk, Sopot, Ustka, Łeba, Kołobrzeg, Świnoujście, Mielno, Władysławowo, Rewal
www.CiekaweNoclegi.pl - Noclegi w Polsce od Bałtyku po Tatry! Zakopane, Wisła, Szczyrk, Sopot, Ustka, Łeba, Kołobrzeg, Świnoujście, Mielno, Władysławowo, Rewal
Autor: Anq26 (IP zapamiętane)
Data: 10 Mar 2010 - 02:10:52
Czy Wam ludzie nie szkoda pieniędzy na wakacje w Polsce, w paskudnych miejscowościach, gdzie nic się nie dzieje, lub dzieje za dużo czytaj. imprezy i morodbicie? Za te same pieniądze macie tydzień z wyżywieniem zagranicą i gwarancję pogody. Nawet te najtańsze hotele na last minute za 1000zł są lepsze niż ośrodki wczasowe czy kwatery w Polsce. Przecież na wczasy w Pl wydasz za tydzień, nawet mieszkając kątem u kogoś na kwaterze z dojazdem i jedzeniem w tanim barze 1000zł/os...
Autor: esse (IP zapamiętane)
Data: 15 Jun 2010 - 14:25:07
na pewno nie jest to spokojna i cicha miejscowość
Autor: citek (IP zapamiętane)
Data: 15 Jun 2010 - 14:33:22
... pyszną golonkę tam jadłem .. ;-))))
Autor: scenic (IP zapamiętane)
Data: 15 Jun 2010 - 17:59:08
Tam było fajnie za PRL-u.
Byłem wtedy dzieckiem i wszystko było fajne.
Byłem wtedy dzieckiem i wszystko było fajne.
Data: 15 Jun 2010 - 18:53:45
.. moja golonka była 5-6 lat temu ... ;-) .. czyli całkiem kapitalistyczna ona była .. ;-)))))
Autor: Elkaaa (IP zapamiętane)
Data: 15 Jun 2010 - 23:56:47
geminatores Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pobierowo to fajna spokojna miejscowość,
> bardziej się odpocznie moim zdaniem w takich
> miejscach niż w bardziej znanych i uczęszczanych
> kurortach.
Geminatores po co takie bzdury piszesz??
Jak chcesz się zareklamować to w tematach, w których sie orentujesz.
PObierowo jest jednym z najtłoczniejszych miejscowości na zachodniej części Bałtyku. Ciężko przejść ulicą nie szturchając barkiem innych ludzi.
> Pobierowo to fajna spokojna miejscowość,
> bardziej się odpocznie moim zdaniem w takich
> miejscach niż w bardziej znanych i uczęszczanych
> kurortach.
Geminatores po co takie bzdury piszesz??
Jak chcesz się zareklamować to w tematach, w których sie orentujesz.
PObierowo jest jednym z najtłoczniejszych miejscowości na zachodniej części Bałtyku. Ciężko przejść ulicą nie szturchając barkiem innych ludzi.
Data: 16 Jun 2010 - 08:40:50
Oczywiście, ze tam jest tłoczno. Tysiące dzieciaków na koloniach w post PRL-owskich ośrodkach robią swoje. JAki spokój? Spójrz na mapę - porównaj wielkość Pobierowa z innymi miejscowościami obok - to jest moloch/kombinat.
Data: 16 Jun 2010 - 11:42:37
.. kurde .. wszystko Ci sie z PRL-em kojarzy .. ??? ... ;-))))
Autor: olivka (IP zapamiętane)
Data: 16 Jun 2010 - 20:43:28
no tak,z tą golonką to prawda-do tej pory wspominamy.
Warto pojechać,chociażby tylko dla tej golonki
Warto pojechać,chociażby tylko dla tej golonki

Data: 16 Jun 2010 - 20:48:36
... Olivko .. jak miło spotkać golonkową bratnią duszę .. ;-)))))
Data: 17 Jun 2010 - 01:45:11
citek Napisał(a):
> .. kurde .. wszystko Ci sie z PRL-em kojarzy ..
> ??? ... ;-))))
No jak coś zostało wybudowane za Gierka, to z czym ma mi sie kojarzyć?
> .. kurde .. wszystko Ci sie z PRL-em kojarzy ..
> ??? ... ;-))))
No jak coś zostało wybudowane za Gierka, to z czym ma mi sie kojarzyć?

Autor: Jagusia (IP zapamiętane)
Data: 17 Jun 2010 - 12:59:26
Byłam w Pobierowie 4 lata temu z dziećmi-mi się podobała miejscowość.
Na plaży było co robić-bez przerwy jakieś konkursy,gry zespołowe typu siatkówka plażowa,ringo... a mieszkałam w lasku... trochę dalej od centrum w domu z ogrodem...tam mieliśmy błoga ciszę...
Dom ten przeznaczony był dla 4 rodzin (każdy miał swój "apartament)"-ogród+piaskownica i stoły z krzesłami do dyspozycji wszystkich gości; w drugiej części domu mieszkali sympatyczni właściciele.
Pamiętam że był to dom na ul .CZĘSTOCHOWSKIEJ (nr.chyba 8... ale nie jestem pewna...) ofertę znalazłam w internecie.
Na plaży było co robić-bez przerwy jakieś konkursy,gry zespołowe typu siatkówka plażowa,ringo... a mieszkałam w lasku... trochę dalej od centrum w domu z ogrodem...tam mieliśmy błoga ciszę...
Dom ten przeznaczony był dla 4 rodzin (każdy miał swój "apartament)"-ogród+piaskownica i stoły z krzesłami do dyspozycji wszystkich gości; w drugiej części domu mieszkali sympatyczni właściciele.
Pamiętam że był to dom na ul .CZĘSTOCHOWSKIEJ (nr.chyba 8... ale nie jestem pewna...) ofertę znalazłam w internecie.