Luksusowy apartament w Kołobrzegu - 100m. od plaży
Autor: olympic_a205 (IP zapamiętane)
Data: 18 Feb 2010 - 15:32:26
[www.olympicpark.kolobrzeg.pl]
Chcielibyśmy zaproponować Państwu pobyt w komfortowym apartamencie położonym niespełna 100 metrów od piaszczystych plaż morza Bałtyckiego. Apartament usytuowany jest na 2 piętrze w 6-piętrowym apartamentowcu OLYMPIC PARK znajdującym się we wschodniej części Kołobrzegu i jest jednym z najnowocześniejszych i najbardziej luksusowych obiektów w mieście. Cały kompleks to obiekt zamknięty, całodobowo chroniony, monitorowany, wyposażony w najnowocześniejsze systemy bezpieczeństwa oraz posiadający strzeżone miejsca parkingowe w garażu podziemnym. W sąsiedztwie znajdują się czterogwiazdkowe, posiadające pełną bazę Welness & Spa, hotele
Chcielibyśmy zaproponować Państwu pobyt w komfortowym apartamencie położonym niespełna 100 metrów od piaszczystych plaż morza Bałtyckiego. Apartament usytuowany jest na 2 piętrze w 6-piętrowym apartamentowcu OLYMPIC PARK znajdującym się we wschodniej części Kołobrzegu i jest jednym z najnowocześniejszych i najbardziej luksusowych obiektów w mieście. Cały kompleks to obiekt zamknięty, całodobowo chroniony, monitorowany, wyposażony w najnowocześniejsze systemy bezpieczeństwa oraz posiadający strzeżone miejsca parkingowe w garażu podziemnym. W sąsiedztwie znajdują się czterogwiazdkowe, posiadające pełną bazę Welness & Spa, hotele
Re: Luksusowy apartament w Kołobrzegu - 100m. od plaży
Autor: olympic_a205 (IP zapamiętane)
Data: 19 Feb 2010 - 11:32:17
>>>> Dodatkowe rabaty przewidziane dla rezerwacji dokonanych do końca marca 2010 !!
Autor: cityrunner (IP zapamiętane)
Data: 19 Feb 2010 - 20:50:29
.. olewacie ludzi ze zwierzakami .. to i ja Was serdecznie olewam .. ;-)
Autor: geminatores (IP zapamiętane)
Data: 09 Mar 2010 - 23:06:10
No cóż nie zawsze można gdzieś pojechać ze zwierzakiem, to zawsze jest problem.
www.CiekaweNoclegi.pl - Noclegi w Polsce od Bałtyku po Tatry! Zakopane, Wisła, Szczyrk, Sopot, Ustka, Łeba, Kołobrzeg, Świnoujście, Mielno, Władysławowo, Rewal
www.CiekaweNoclegi.pl - Noclegi w Polsce od Bałtyku po Tatry! Zakopane, Wisła, Szczyrk, Sopot, Ustka, Łeba, Kołobrzeg, Świnoujście, Mielno, Władysławowo, Rewal
Autor: Anq26 (IP zapamiętane)
Data: 10 Mar 2010 - 02:38:56
Nie ma to jak wakacje w Polsce....7x300zł...2100zł za same noclegi...
Jak się policzy wszytkie koszty (dojazd, przeciętne jedzenie, napoje) wychodzi drożej niż tydzień w 5* hotelu w Egipcie, Tunezji czy Turcji o takim samym standardzie....ale z obsługą, basenami, prywatną plażą z leżakami i żarciem i napojami do woli itd....no i gwarancją pogody...A tu możesz wybulić 2100 + 1000 na żarcie i transport ...a będzie lało cały tydzień...
Jak się policzy wszytkie koszty (dojazd, przeciętne jedzenie, napoje) wychodzi drożej niż tydzień w 5* hotelu w Egipcie, Tunezji czy Turcji o takim samym standardzie....ale z obsługą, basenami, prywatną plażą z leżakami i żarciem i napojami do woli itd....no i gwarancją pogody...A tu możesz wybulić 2100 + 1000 na żarcie i transport ...a będzie lało cały tydzień...
Autor: abelinda (IP zapamiętane)
Data: 10 Mar 2010 - 04:36:28
Polskie morze jest dobre, ale na weekend .. i to też szkoda kasy.
Autor: gosciu77 (IP zapamiętane)
Data: 11 Mar 2010 - 17:10:48
ja wyjezdzam latem nad polskie morze a zima zagranice
i nigdy taniej mnie wypad do egiptu nie wyszedl
w polsce wydalem w tamtym roku ok4000 za tydzien (nocleg ok2600zł-apartament w sopocie,dojazd,wyzywienie-sniadanie i kolacje robimy sami,na obiady chodzimy do restauracji/smazalni zalezy na co mamy ochote )za 4osoby-2 dorosle,14latek i 6latek
egipt zima wyniosl mnie 10tys
nie latam z lasta (nie moge sobie na ten luksus pozwolic,duzo wczesniej musze planowac urlop)
widocznie zle oferty wybieram,dlatego wychodzi mi wypoczynek w polsce taniej
i nigdy taniej mnie wypad do egiptu nie wyszedl
w polsce wydalem w tamtym roku ok4000 za tydzien (nocleg ok2600zł-apartament w sopocie,dojazd,wyzywienie-sniadanie i kolacje robimy sami,na obiady chodzimy do restauracji/smazalni zalezy na co mamy ochote )za 4osoby-2 dorosle,14latek i 6latek
egipt zima wyniosl mnie 10tys
nie latam z lasta (nie moge sobie na ten luksus pozwolic,duzo wczesniej musze planowac urlop)
widocznie zle oferty wybieram,dlatego wychodzi mi wypoczynek w polsce taniej

Autor: wojtek37k (IP zapamiętane)
Data: 11 Mar 2010 - 17:26:25
100 zł dniówka po za opłatą za apartament , to oszczędnie dosyć ja bym sie nie wyrobił . Też mam dwójkę dzieci 14 i 11 lat , obawiam się , że nie starczyłoby mi na jeden posiłek rodzinny , nie ważne czy smażalnia , czy knajpka - oczywiście te 100 zł na dzień . Ja tak tylko dla przykładu , nie dla wywołania jakiejś dyskusji , bo mną ta suma wstrząsneła 

Autor: samosia (IP zapamiętane)
Data: 11 Mar 2010 - 20:52:25
100zł to duuuuza oszczednosc,mysle ze realna kwota to 250zł (w jednym dniu wyda sie mniej, w drugim wiecej)-z 15ozł za obiad, 50zł owoce ,50zl sniadanie i kolacja i 50zl na lody ... oczywiscie mozna stolowac sie w jadlodajniach i wowczas za obiad zaplaci sie ok 80zł (po20zl za glowe) i zamiast robic zakupy w sklepach przy plazy odwiedzic np.biedronke.. wyjdzie taniej ale 100zł jest wg mnie nie realna kwota