łeba-chemar 2
Autor: ~dorak (IP zapamiętane)
Data: 15 Apr 2008 - 07:26:12
czy warto pojechac do łeby do chemara 2
Re: łeba-chemar 2
Autor: ~pajo (IP zapamiętane)
Data: 15 Apr 2008 - 09:01:31
nie warto stanowczo odradzam
Autor: ~dorak (IP zapamiętane)
Data: 15 Apr 2008 - 15:46:41
a co było nie tak w chemarze?-jeżeli można by sie było dowiedziec
Autor: darekhl (IP zapamiętane)
Data: 18 Apr 2008 - 10:33:08
ocen ten hotel na holidaycheck.pl
Autor: ~tuii (IP zapamiętane)
Data: 29 Jul 2008 - 19:09:36
moze ktos cos napisze na temat tego osrodka?
Autor: Goska (IP zapamiętane)
Data: 19 Jun 2009 - 11:02:29
Wiem ze temat stary ale byłam tam i zdecydowanie odradzam. W pokoju było bródno (przyjechałam z dzieckiem 2 latkiem) poprosiłam o sprzataczke ale do konca pobytu sie nie zjawiła (2 tyg) sama musiałam wiec na wstepie myc podłogi i zdejmowac pajeczyny, nie wspomne o łazience. To nie koniec pokoj rodziny z ktora tam bylismy wygladał identycznie. W ofercie jest wiele atrakcji ale prawda jest taka ze z niczego nie mogłam skorzystac ( bo zamkniete np pokoj zabaw bar itp) plac zabaw w stanie oktopnym. Obsługa... lepiej nie zaczynac bo to oni zawsze maja racje a kazdy problem to tylko twoj problem. Przy wejsciu ze stałowki stoi obsługa i sprawdza czy nie wynosisz kanapki - dosłownie. Jedyne co moge pochwalic to Pana kucharza, kelnerki i jedzenie. Ogolnie odradzam.
Autor: cityrunner (IP zapamiętane)
Data: 19 Jun 2009 - 11:16:35
... Bródno .. to cmentarz chyba .. taki ... ??? .... ;-)
Autor: andy75 (IP zapamiętane)
Data: 19 Jun 2009 - 16:46:02
Gosiu zmartwiłaś mnie bardzo,jadę nie długo do Chemara i sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć.Pisząc obsługa-kogo masz tak właściwie na myśli:recepcjonistkę,sprzątaczki?W którym mieszkałaś pawilonie?
Autor: gamblerrr (IP zapamiętane)
Data: 08 Jul 2009 - 14:52:25
jest okej, nie pekaj..
jade tam juz kolejny rok z rzedu, i nie narzekam.. pzdr!
jade tam juz kolejny rok z rzedu, i nie narzekam.. pzdr!Re: łeba-chemar 2
Data: 09 Jul 2009 - 09:16:45
To może coś więcej napiszesz

Autor: noclegileba.pl (IP zapamiętane)
Data: 15 Jul 2009 - 23:30:37
ja polecam bar pod strzechą - tutaj zdjęcia www.noclegileba.pl
Autor: bogny (IP zapamiętane)
Data: 10 Aug 2009 - 02:35:11
Właśnie wróciłam z Łeby. Nie poznałam jej po 5 latach. Zawsze było tam sporo ludzi, teraz jednak wszędzie tłumy. Na plaży trudno znaleźć wolne miejsce. Tłok, hałas. W ośrodku Chemar 2 byłam pierwszy raz. Ładne położenie (oddalony od centrum, sosnowy las, blisko morza) to jego jedyna zaleta. Malutki 3-osobowy pokój (dwa wąskie tapczaniki, wersalka, stolik i dwa (!) krzesła, telewizor, malutka szafa z 3 (!) wieszakami, źle wyposażona łazienka, tzn. kabina prysznicowa ze źle działającym prysznicem, bardzo zużyta muszla klozetowa i malutka umywalka + 1 (!) wieszak) kosztuje 156 zł za dobę. Do tego obowiązkowe śniadanie (obfity szwedzki stół) 24 zł i obiadokolacja (dobre zupy, drugie dania skromne) 20 zł. Za wyniesienie kanapki ze śniadania kara 12 zł. Obsługa stoi przy drzwiach i pilnuje. Skandalem jest suchy prowiant dla tych, którzy w ostatni dzień rezygnują ze śniadania (nie można za nie nie zapłacić) - na 3 dorosłe osoby dostaliśmy: 6 malutkich bułeczek (masło do środka wrzucone w kawałku + plasterek sera żółtego lub szynki), 3 małe nektaryny, 1 półlitrową wodę, 2 butelki soku Tymbark (0,33, jabłko z miętą) i 3 małe lizaki. Zapłaciliśmy za to, jak łatwo obliczyć, 72 zł. Pokoje są sprzątane tylko po wyjeździe. Ściany cienkie, słychać każde słowo z sąsiednich pokoi i z korytarza. Nie ma parkingu, samochody stoją wszędzie, tuż przy balkonach. Byłam tam pierwszy i ostatni raz. Do Łeby też nieprędko wrócę. Wysokie ceny (także w barach i kioskach) za mizerne produkty i niefachową obsługę. Takiego nagromadzenia bylejakości na metr kwadratowy jezcze nie widziałam. Wyjątek: lody w cukierni Wenta (tzw. łopatka, miara na oko, niestety) 3 zł, ale za to pyszne.
Data: 10 Aug 2009 - 10:01:03
To wszystko prawda co piszesz,także wróciliśmy z Chemara,mieliśmy piękną pogodę więc ogólnie jesteśmy zadowoleni.Rzeczywiście taki prowiant za 72 zł jest nie do pomyślenia,widziałam jak jedna rodzina otrzymała podobny-kilka butelek wody mineralnej i małe bułki.
Pozdrawiam wszystkich wypoczywających w tym roku w Łebie
Pozdrawiam wszystkich wypoczywających w tym roku w Łebie
Autor: magda71 (IP zapamiętane)
Data: 12 Aug 2009 - 17:37:14
a ja sie z Wami nie zgodze, czy ktos chciałby mieć prowiant o wysokości 72 zł faktycznie za te 72 złote?
czy jak chodzicie do restauracji i płacicie przykładowo 100zł to uważacie że całość faktycznie jest warta tych 100zł?! przecież nikt by na tym nie zarobił! zresztą prowiant jak sama nazwa wskazuje to prowiant,
ja byłam w chemarze w tym roku i uważam że naprawde jest bardzo przyjemnie, miło, atmosfera rodzinna, wszyscy pomocni, dla rodzin z dziećmi-fantastyczne!!! jedzenie przepyszne, pokoje może nie rewelacja (aczkolwiek mój był super jak za tą cenę ) ale czyste, wyposażone dobrze, w to co potrzeba, z balkonem i sprzętem jeżeli ktoś chce apartament, to hotel łeba proponuje za 600zł za dobę, uważam że za tą kwotę oferują naprawdę bardzo dużo. Cisza, spokój, dla dzieci wiele atrakcji,
CO czwartki ognisko z kapelą, miałam naprawde udane wakacje.
czy jak chodzicie do restauracji i płacicie przykładowo 100zł to uważacie że całość faktycznie jest warta tych 100zł?! przecież nikt by na tym nie zarobił! zresztą prowiant jak sama nazwa wskazuje to prowiant,
ja byłam w chemarze w tym roku i uważam że naprawde jest bardzo przyjemnie, miło, atmosfera rodzinna, wszyscy pomocni, dla rodzin z dziećmi-fantastyczne!!! jedzenie przepyszne, pokoje może nie rewelacja (aczkolwiek mój był super jak za tą cenę ) ale czyste, wyposażone dobrze, w to co potrzeba, z balkonem i sprzętem jeżeli ktoś chce apartament, to hotel łeba proponuje za 600zł za dobę, uważam że za tą kwotę oferują naprawdę bardzo dużo. Cisza, spokój, dla dzieci wiele atrakcji,
CO czwartki ognisko z kapelą, miałam naprawde udane wakacje.
Autor: Marta123 (IP zapamiętane)
Data: 03 Sep 2009 - 22:52:01
też bylismy w Chemarze z dziećmi w tym roku i zgadzam sie z Tobą. Mieszkalismy w domku, małym, ale czystym, a wyżywienie było naprawdę świetne. Teren osrodka bardzo zadbany, a morze 5 minut spacerkiem. ps. Chyba nierozsadnie byłoby wydawać jako suchy prowiant np jajecznicę, sałatki itp.
Czy przed wyjazdem z ośrodka nie mozna znaleźć 20 minut na sniadanie wydawane przez 2 godziny?.
Czy przed wyjazdem z ośrodka nie mozna znaleźć 20 minut na sniadanie wydawane przez 2 godziny?.
Autor: Madziaa78 (IP zapamiętane)
Data: 25 Feb 2010 - 16:23:45
Czy był moze ktos w Chemarze2 w 2009 roku? Jezeli tak to jak tam teraz jest?
Autor: lebianin (IP zapamiętane)
Data: 01 Mar 2010 - 11:16:04
Łeba noclegi - kwatery, domki letniskowe, kempingi, wczasy w Łebie. Noclegi w Łebie na każdą kieszeń. Znajdziesz tu kalendarz imprez jakie mają miejsce w Łebie, zobaczysz mapę oraz zdjęcia Łeby i okolic jak: wydmy ruchome czy Słowiński Park Narodowy. Łeba atrakcje to dział, w którym dowiesz się ciekawych rzeczy o Parku Jurajskim - dinozaurów, przeczytasz Łebski przewodnik po restauracjach, pubach oraz o szlakach turystycznych Łeby.
Autor: mareczek-tom (IP zapamiętane)
Data: 07 Apr 2010 - 14:59:13
Osobiście polecam serwis [www.NoclegiLeba.pl] gdzie jest ponad 300 ofert z miejscami noclegowymi w Łebie.
Data: 08 Apr 2010 - 16:38:49
Madzia78 ja byłam w 209 r w Chemarze ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni,ładny czysty pokoik,dobre jedzonko pyszne śniadanka,obiadokolacje trochę małe porcje,raz w tygodniu ognisko z muzyką na żywo z kiełbaską w cenie,dyskoteka dla dzieci.Jeśli masz jakieś konkretne pytania to pisz
Autor: tomek-ciechanow (IP zapamiętane)
Data: 08 Apr 2010 - 18:32:22
Też tam byliśmy. Mogę polecić. Fajny obiekt.
Autor: Zanocuj.com (IP zapamiętane)
Data: 21 Apr 2010 - 13:47:53
Polecamy obiekty noclegowe w Łebie i okolicy na www.zanocuj.com
Autor: Alicja40 (IP zapamiętane)
Data: 14 May 2010 - 18:05:41
w Chemarze byłam już 3 razy, fajny ośrodek,do polecenia szczególnie dla rodzin z dziećmi, plaza blisko, duzo attrakcji, w srodku sala zabaw dla dzieci, bardzo dobre jedzenie, polozenie w lasku sosnowym, takze mozna tez swietnie wypoczac. Pokoje czyste, dyrektorzy lojalni, przy kolejnych pobytach znizki
Autor: Mandreas (IP zapamiętane)
Data: 18 Jul 2010 - 00:18:41
dopiero co wróciliśmy z chemara, jestesmy zadowoleni bardzo! przede wszystkim czlwoiek czuje sie tam bardzo rodzinnie, jedzonko domowe, a dzieci sie wcale nie nudza. Noi na plaże rzut beretem . w dodatku pogoda była rewelacyjna! POZDROWIENIA dla Pani Eweliny!
Autor: vxyz (IP zapamiętane)
Data: 20 Jul 2010 - 12:44:12
Ja również wróciłem z chemara2, pogoda SUPER nawet za gorąco . Minusy: brak klimatyzowanej stołówki (miała być), siłownia - kompletna pomyłka, KOMARY nawet do 2 w nocy i nieraz małe porcje na objadokolacje. Tak to potwierdzam nie wolno wynosić posiłków ze stołu "szwedzkiego" , ale rozumiem ich. Niektórzy ludzie Domek 6 osobowy był w miarę czysty, wszystko działało, dwa węzły sanitarne. Szczególnie została mi w głowie jedna kelnerka, wysoka blondynka, bardzo uczynna, bardzo ładna po prostu super.
Autor: pomocny (IP zapamiętane)
Data: 20 Jul 2010 - 23:13:13
jeszcze tam nie byłem, ale noclegów w Łebie zawsze szukam w serwisie [www.noclegileba.pl]. mogę gorąco polecić.
Autor: xxx2 (IP zapamiętane)
Data: 20 Aug 2010 - 23:31:43
całkiem przyzwoity ośrodek jak za tę cenę z bardzo miłą obsługą , dobrym jedzeniem i spośród polskiego nadmorskiego dziadostwa wart jest polecenia
Autor: YT (IP zapamiętane)
Data: 22 Aug 2010 - 20:57:46