z kim jeździcie na wakacje?
Autor: mała ania (IP zapamiętane)
Data: 19 Feb 2010 - 13:55:23
Hej
Wymarzyłam i wymyśliłam sobie niedawno, że w tym roku muszę polecieć na naprawdę super wakacje. Wybór padł na Teneryfę... Nie jest to tania wyprawa i zdając sobie z tego sprawę chciałam zapytać o jakiegoś dobrego organizatora na którym można polegać. Po prostu jak już tam polecę to chcę być pewna tego, że będę mieszkała w hotelu za który zapłaciłam i pojadę na wszystkie wycieczki o których wcześniej będzie mowa. Ponieważ właściwie zawsze jeździłam na wakacje po Polsce i to na własną rękę, nie mam doświadczenia w poszukiwaniu dobrego biura podróży. A wiem, że rezerwację należy zrobić jak najwcześniej, bo są podobno jakieś dodatkowe zniżki, w jednym biurze na A. widziałam nawet 20% rabatu. Zawsze to zaoszczędzona kasa. Bardzo więc proszę o radę kogoś kto ma w tym temacie jakiekolwiek doświadczenie. Pozdrawiam
Wymarzyłam i wymyśliłam sobie niedawno, że w tym roku muszę polecieć na naprawdę super wakacje. Wybór padł na Teneryfę... Nie jest to tania wyprawa i zdając sobie z tego sprawę chciałam zapytać o jakiegoś dobrego organizatora na którym można polegać. Po prostu jak już tam polecę to chcę być pewna tego, że będę mieszkała w hotelu za który zapłaciłam i pojadę na wszystkie wycieczki o których wcześniej będzie mowa. Ponieważ właściwie zawsze jeździłam na wakacje po Polsce i to na własną rękę, nie mam doświadczenia w poszukiwaniu dobrego biura podróży. A wiem, że rezerwację należy zrobić jak najwcześniej, bo są podobno jakieś dodatkowe zniżki, w jednym biurze na A. widziałam nawet 20% rabatu. Zawsze to zaoszczędzona kasa. Bardzo więc proszę o radę kogoś kto ma w tym temacie jakiekolwiek doświadczenie. Pozdrawiam
Re: z kim jeździcie na wakacje?
Autor: k2l (IP zapamiętane)
Data: 19 Feb 2010 - 16:54:00
ITAKA!
Autor: ireksl (IP zapamiętane)
Data: 19 Feb 2010 - 17:01:34
Ja tego roku wybrałem fuerteventura z Niemieckiego FTI załatwiane przez Biuro El-Mundo
Autor: marcellus wallace (IP zapamiętane)
Data: 19 Feb 2010 - 17:18:48
ja byłem juz z róznymi organizatorami - NEC,TUI, Scan, Itaka, Wezyr, GTI, Exim, ostatnie 2 lata z biurem Grecos (ze względu na Korfu). Wszędzie było dobrze. Na pewno nigdy nie odważę się leciec z Triadą.
Pozdr
Pozdr
Autor: geminatores (IP zapamiętane)
Data: 20 Feb 2010 - 13:09:14
Jadę ze swoją kobietą

www.CiekaweNoclegi.pl - Noclegi w Polsce od Bałtyku po Tatry! Zakopane, Wisła, Szczyrk, Sopot, Ustka, Łeba, Kołobrzeg, Świnoujście, Mielno, Władysławowo, Rewal

www.CiekaweNoclegi.pl - Noclegi w Polsce od Bałtyku po Tatry! Zakopane, Wisła, Szczyrk, Sopot, Ustka, Łeba, Kołobrzeg, Świnoujście, Mielno, Władysławowo, Rewal
Autor: ankaaa85 (IP zapamiętane)
Data: 23 Feb 2010 - 15:20:38
Ja w tym roku jadę do Bługarii z Biurem OIS . Polecam ze względu na atrakcyjną cenę , biuro sprwadzone przez moich znajomych bardzo zadowoleni z ich wyjazdów .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Autor: kasika (IP zapamiętane)
Data: 23 Feb 2010 - 15:53:49
>A wiem, że rezerwację należy zrobić jak najwcześniej, bo są podobno jakieś dodatkowe zniżki
O tej porze roku są w sprzedaży ofert first minute dlatego są zniżki.
Czym bliżej wyjazdu masz ofert last minute i tu możesz trafić jeszcze tańszą ofertę. Ale niekoniecznie do hotelu który sobie upatrzyłaś.
Napewno Teneryfę na w ofercie neckermann, TUI/'>tui, alfa star, Itaka/'>itaka, Triada'>triada, Ecco-Holiday/'>ecco holiday.
Jeśli chcesz taniej to poszukaj z niemieckich biurach. Tu na forum nie raz temat poruszany gdzie należy szukać takich ofert.
O tej porze roku są w sprzedaży ofert first minute dlatego są zniżki.
Czym bliżej wyjazdu masz ofert last minute i tu możesz trafić jeszcze tańszą ofertę. Ale niekoniecznie do hotelu który sobie upatrzyłaś.
Napewno Teneryfę na w ofercie neckermann, TUI/'>tui, alfa star, Itaka/'>itaka, Triada'>triada, Ecco-Holiday/'>ecco holiday.
Jeśli chcesz taniej to poszukaj z niemieckich biurach. Tu na forum nie raz temat poruszany gdzie należy szukać takich ofert.
Autor: mała ania (IP zapamiętane)
Data: 23 Feb 2010 - 21:09:42
Propozycji jest dużo, chodzi o to żeby wybrać najlepszą. Tak czy siak przeglądałam katalogi neckermana i Alfa staru i spodobało mi sie kilka miejscowości i hoteli. Na pewno się na coś zdecyduję żeby się na promocje załapać do końca lutego.
Autor: Grześ ek (IP zapamiętane)
Data: 04 Mar 2010 - 18:53:15
Ja znam alfastar bo z nimi byłem już na wycieczkach. Jeżeli chodzi o organizację to w przypadku moich wakacji zawsze była na najwyższym poziomie. Ale to chyba tak jest, że im biuro jest dłużej na rynku tym jest lepsze.
Autor: Anq26 (IP zapamiętane)
Data: 05 Mar 2010 - 00:05:52
Wybór dziwny, bo na Teneryfę szkoda kasy w sezonie i to jedno z najdroższych miejsc na wakacje w zasięgu lotu do ok. 5h. No i podniesiesz sobie porzeczkę i nigdzie potem nie będzie i się podobać hotel itp. Jeżeli chodzi o biuro to polecam Itakę.
Autor: kasinka (IP zapamiętane)
Data: 11 Mar 2010 - 08:52:39
Hej
Ja do pewnego czasu na wakacje jeździłam samochodem
Z tym, że były to wakacje w Polsce. Ale niedawno poleciałam z Alfa Starem do Egiptu na last minute. Przeczytałam dużo opinii, poradziłam się znajomych i wszystko wypaliło. Teraz zapewne będę z nimi jeździć. Sprawdzili się jako organizatorzy więc nie będę póki co szukać czegoś innego. Pozdrawiam cieplutko.
Ja do pewnego czasu na wakacje jeździłam samochodem
Z tym, że były to wakacje w Polsce. Ale niedawno poleciałam z Alfa Starem do Egiptu na last minute. Przeczytałam dużo opinii, poradziłam się znajomych i wszystko wypaliło. Teraz zapewne będę z nimi jeździć. Sprawdzili się jako organizatorzy więc nie będę póki co szukać czegoś innego. Pozdrawiam cieplutko.Re: z kim jeździcie na wakacje?
Autor: welosypedka (IP zapamiętane)
Data: 11 Mar 2010 - 14:53:08
Nie jestem zbyt dużą zwolenniczką wyjazdów z biurami podróży, ale sprawdziłam biuro CZAJKA (krakowski oddział biura OIS). BYłam z nimi na Krymie i jestem bardzo zadowolona. Mają bardzo dobrych pilotów, elastycznych, znających miejscowe realia i wyjazdy bardzo fajnie przygotowane. Ich wyjazdy sa w takim klimacie, ze ma się wrażenie jakby się jechało z ekipą dobrych znajomych. Polecam

Autor: gość 79 (IP zapamiętane)
Data: 20 Mar 2010 - 17:16:32
polecam www.FTI.de lub www.TUI/'>tui.de najtaniej jak można dostac super oferty.polskie biura sprzedaja tragiczne oferty, byłam z alfa star w egipcie porażka i z itaką w Turcji, koszmar nie jeździjcie z polskimi niby touroperatorami
Autor: iza_i_rafal (IP zapamiętane)
Data: 20 Mar 2010 - 21:24:37
Ja byłam już z itaką w bułgarii w czerwcu 2009 i właśnie na teneryfie w grudniu 2009. Uważam że te biuro jest nawet dobre,chociaż jest troszeczke drogie ale nie mam do niego zastrzezen i napewno nie raz jeszcze do niego wrocimy. Teraz w maju lecimy z biurem SKY CLUB do tunezji no i zobaczymy.