Kreta
Autor: Dariusz35 (IP zapamiętane)
Data: 20 Jan 2010 - 17:15:01
Witam wszystkich bardzo serdecznie, w miesiącu maju wybieram się na Kretę i podczas szukania jakichkolwiek informacji na temat wyspy natknąłem się na całkiem ciekawą i pomocną stronę na której znajduje się dużo zdjęcia i filmiki oraz informacje na temat historii wyspy, gdzie się udać itp. aby ułatwić wszystkim podróżującym w tym kierunku podaje link www.kretawakacje.webs.com
pozdrawiam wszystkich i życzę udanych wakacji.
Dariusz
pozdrawiam wszystkich i życzę udanych wakacji.
Dariusz
Re: Kreta
Autor: Basia2343 (IP zapamiętane)
Data: 26 Jan 2010 - 14:49:29
Ja też,właśnie szukam ofert w biurach podróży i natknęłam się na dość ciekawą ofertę Alfa Staru. Czy ktoś był może z nimi na Krecie?
Autor: PAVULON (IP zapamiętane)
Data: 26 Jan 2010 - 15:36:49
jeśli na kretę to tylko z GRECOS TRAVEL! naprawdę warto !
Autor: nicole25 (IP zapamiętane)
Data: 26 Jan 2010 - 16:57:49
Dariusz35 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam wszystkich bardzo serdecznie, w miesiącu
> maju wybieram się na Kretę i podczas szukania
> jakichkolwiek informacji na temat wyspy
> natknąłem się na całkiem ciekawą i pomocną
> stronę na której znajduje się dużo zdjęcia i
> filmiki oraz informacje na temat historii wyspy,
> gdzie się udać itp. aby ułatwić wszystkim
> podróżującym w tym kierunku podaje link
> www.kretawakacje.webs.com
>
> pozdrawiam wszystkich i życzę udanych wakacji.
> Dariusz
Zaliczyliśmy Piękną Kretę w ub roku w czerwcu po raz pierwszy z Triadą .Mimo różnych opinii było po prostu super /Hotel Kavros Beach/.Nic a nic nie można było organizatorom zarzucić.Wspaniała rezydentka p.Basia-służyła ,zawsze pomocą i wiedzą.Niezapomniane wycieczki z p.Basią : Laguna Elafonisi , Balos,Gramvousa,Knossos,Chania nocą.,Heraklion.Sami byliśmy samochodem w Chora Sfaksjoni.
To były cudowne wwkacje.!!!
-------------------------------------------------------
> Witam wszystkich bardzo serdecznie, w miesiącu
> maju wybieram się na Kretę i podczas szukania
> jakichkolwiek informacji na temat wyspy
> natknąłem się na całkiem ciekawą i pomocną
> stronę na której znajduje się dużo zdjęcia i
> filmiki oraz informacje na temat historii wyspy,
> gdzie się udać itp. aby ułatwić wszystkim
> podróżującym w tym kierunku podaje link
> www.kretawakacje.webs.com
>
> pozdrawiam wszystkich i życzę udanych wakacji.
> Dariusz
Zaliczyliśmy Piękną Kretę w ub roku w czerwcu po raz pierwszy z Triadą .Mimo różnych opinii było po prostu super /Hotel Kavros Beach/.Nic a nic nie można było organizatorom zarzucić.Wspaniała rezydentka p.Basia-służyła ,zawsze pomocą i wiedzą.Niezapomniane wycieczki z p.Basią : Laguna Elafonisi , Balos,Gramvousa,Knossos,Chania nocą.,Heraklion.Sami byliśmy samochodem w Chora Sfaksjoni.
To były cudowne wwkacje.!!!
Autor: Bartekwakacjenakrecie (IP zapamiętane)
Data: 27 Jan 2010 - 22:20:41
Witam wszystkich serdecznie jeżeli macie w planach wybrać się na Kretę to serdecznie zapraszam na moją stronę którą stworzyłem z myślą o tanim i przyjemnym wypoczynku na Krecie nazwa strony to www.wakacjenakrecie.com, można tam znaleźć wiele ciekawych informacji o wyspie, wiele zdjęć, oferty hoteli, oraz dużo innych cennych informacji odnośnie Krety, strona ta będzie bardzo pomocna dla wszystkich którzy lubią podróżować na własną rękę, jeżeli ktoś by miał jakiekolwiek pytania odnośnie wakacji na Krecie to śmiało zapraszam mój kontakt można znaleźć na stronie.
Zaprtaszam i Pozdrawiam Bartek
[www.wakacjenakrecie.com]
Zaprtaszam i Pozdrawiam Bartek
[www.wakacjenakrecie.com]
Autor: centka83 (IP zapamiętane)
Data: 04 Feb 2010 - 19:13:59
Kreta jest piękną wyspą - bardzo popularną wśród turystów. Ale mnie to akurat nie dziwi - nie ma dla mnie niczego piękniejszego niż kultura minojska. Przywiozłam stamtąd mnóstwo zdjęć, mnóstwo pamiątek - obrazków, statuetek, garnuszków itd. Gorąco polecam wszystkim, którzy chcą poleżeć na ciepłej plaży, a później pozwiedzać, a naprawdę jest co oglądać. Jak poleciałam tam z alfą to nie wiedziałam już na które wycieczki jeździć tyle ich było. Wiadomo, ja akurat chciałam zobaczyć jak najwięcej i jeździłam na wycieczki bardzo często. Myślę, że niebawem tam wrócę. Jest to moje ulubione miejsce do wypoczynku.
Autor: cityrunner (IP zapamiętane)
Data: 04 Feb 2010 - 23:13:35
... zdecydowanie piękniejsza jest kultura helleńska ... ;-))))
Autor: marcellus wallace (IP zapamiętane)
Data: 19 Feb 2010 - 17:22:08
też byłem na Krecie z Grecosem i było ok. Jak Kreta to bardziej polecam Zachód - ładniejsze plaże, mniejsze hotele, spokojniejszy tryb życia. Najlepiej jest w interiorze. Na pewno odradzam hersonissos, chyba że lubisz ostrą jazdę bez trzymanki. Plaże Gramvoussa i Elafonissi mnie urzekły, ale i tak na ten rok wybrałem Korfu 

Kreta - praktyczny przewodnik
Autor: Creteteam (IP zapamiętane)
Data: 25 Feb 2010 - 12:22:57
Wszystkim wybierającym się na Kretę polecam tę stronę [www.knossos.pl] , gdzie znaleźć można aktualne ceny produktów i dań w restaurcjach, przegląd najlepszych tawern, sporo zdjęć, tapety do ściągnięcia, mapy, pogodę, a wkrótce trasy do indywidualnego zwiedzania wyspy.
Pozdrawiamy,
Grecja dla Ciebie
Pozdrawiamy,
Grecja dla Ciebie
Autor: SpaniaMan 35 (IP zapamiętane)
Data: 25 Feb 2010 - 13:06:10
Nie wiem czemu tak się podniecacie tą Kretą .Powiedzmy sobie szczerze hotele małe ,cienkie jedzenie ,bardzo drogo.za takie pieniądze możan spokojnie jechać do bardziej luksusowych kurortów hiszpańskich -MAJORKA, TENERYFA , GRAN CANARIA czy cudownie piękna Portugalia -rejon Algarve. byłem tam to mogę wam coś powiedzieć osły!!!
Autor: scenic (IP zapamiętane)
Data: 25 Feb 2010 - 21:13:23
Fakt na Krecie drogo - za herbatę/kawę życza sobie 2,5 euro na kanarach w najdroższych hotelach tylko 1,5 euro. Złodziejstwo.
Data: 27 Feb 2010 - 21:08:52
posłuchaj SpaniaMan, też widziałem wiele, inni tez ale to dobrze że każdemu podoba sie co innego nie?I CHYBA NIE JEST PO POWÓD ŻEBY O KIMŚ PISAC :O S Ł Y ???!!!!
ale
ale
Data: 27 Feb 2010 - 21:10:49
Spania Man, tez widziałem wiele pięknych miejsc, jak inni , ale to nie jest powód żeby jak się innym podoba cos innego nazwać ich OSŁAMI???!!!!
Autor: SpaniaMan35 (IP zapamiętane)
Data: 28 Feb 2010 - 14:31:00
Do PAVULONA przepraszam jeśli kogoś dotknąłem moim stwierdzeniem osły,ale tak jak mówię Kreta jest strasznie przereklamowana byłem tam w 2006r. i naprawdę jeśli ktoś się zastanawia nad wyjazdem na Kretę to zdecydowanie bardziej polecam Majorkę ,albo W.Kanaryjskie cudowne plaże ,hotele , jedzenie , a zwiedzanie Majorki czy W.Kanaryjskich to przede wszystkim cudowne nieapomniane widoki tego nie da ci Kreta .Polecam!!!!
Data: 03 Mar 2010 - 16:02:56
SpaniaMan, spoko , jak pisałerm, wielu widziało wiele, i apetyt rośnie w miare jedzenia, mnie kreta bardzop zachwyciła , choć widziałem i inn piękne miejsca, a te co polecasz na pewno warto zobaczyć!