sandra spa karpacz - TRAGEDIA
Autor: maax (IP zapamiętane)
Data: 20 Dec 2009 - 18:10:38
Za te pieniądze kompletna lipa!!!
Zacznę od podsumowania
NIe mogę doczekać się kiedy ruszy Gołębiewski i Sandra padnie!!!
Największe mankamenty:
1. Obsługa - większość ludzi to przypadek, nie interesują się tym co
dzieje się w hotelu, a jak zwrócisz uwagę to już jesteś niemile
widziany. SPA? Cześć ludzi z przypadku bez przygotowania
merytorycznego!
2. Obiekt nie dokończony, mnustwo niedoróbek, widać, że konczony pod
termin
3. Jedzienie. Jak jest szef kuchni z Pogorzelicy to wtedy
ZAJEBIŚCIE, jeśli nie ma to lepiej pojechć coś zjeść do Jeleniej.
4. W pokojach w miarę ale sprzątaczki czasami niedoczyszczają
łazienek, podczas prysznicu jak ktoś w pionie odkeci ciepła to masz
szok termiczny a później paży, wiem bo doświadczyłem
Czasami gość czuje się jak za komuny, a kierownictwo ma to gdzieś.
Mam nadzieję, że właściciele wymienią ekipę, bo z obecną kokosów nie
będzie.
Byłem kilka dni i już więcej tam nie pojadę i wszystkim odradzam,
ponieważ nie jest to warte tych pieniędzy!!!
Zacznę od podsumowania
NIe mogę doczekać się kiedy ruszy Gołębiewski i Sandra padnie!!!
Największe mankamenty:
1. Obsługa - większość ludzi to przypadek, nie interesują się tym co
dzieje się w hotelu, a jak zwrócisz uwagę to już jesteś niemile
widziany. SPA? Cześć ludzi z przypadku bez przygotowania
merytorycznego!
2. Obiekt nie dokończony, mnustwo niedoróbek, widać, że konczony pod
termin
3. Jedzienie. Jak jest szef kuchni z Pogorzelicy to wtedy
ZAJEBIŚCIE, jeśli nie ma to lepiej pojechć coś zjeść do Jeleniej.
4. W pokojach w miarę ale sprzątaczki czasami niedoczyszczają
łazienek, podczas prysznicu jak ktoś w pionie odkeci ciepła to masz
szok termiczny a później paży, wiem bo doświadczyłem
Czasami gość czuje się jak za komuny, a kierownictwo ma to gdzieś.
Mam nadzieję, że właściciele wymienią ekipę, bo z obecną kokosów nie
będzie.
Byłem kilka dni i już więcej tam nie pojadę i wszystkim odradzam,
ponieważ nie jest to warte tych pieniędzy!!!
Re: sandra spa karpacz - TRAGEDIA
Autor: BASIKLUSKA (IP zapamiętane)
Data: 20 Dec 2009 - 20:21:41
ja proponuje Skalny,dobre jedzenie,nowe spa i pokoje super,łazienki z villeroya wiec ok
Autor: Basia 35 (IP zapamiętane)
Data: 20 Dec 2009 - 20:40:13
Też proponuje Skalny.
Autor: SHADOWMAN76 (IP zapamiętane)
Data: 20 Dec 2009 - 21:33:47
maax podczas następnych zabiegów spa proponuję postudiować słownik ortograficzny
Autor: Ala1 (IP zapamiętane)
Data: 21 Dec 2009 - 07:16:23
E tam, czepiasz się 
Z a j e b..... napisano dobrze to o co biega? hihi.
Pozdrówka!

Z a j e b..... napisano dobrze to o co biega? hihi.
Pozdrówka!

Autor: iza1970 (IP zapamiętane)
Data: 21 Dec 2009 - 09:42:48
Pewnie ortografia jest ważna, ale najważniejsze to, że inni nie dadzą się nabrać i zanim pojadą to poszperają na forach
Pozdrawiam
PozdrawiamRe: sandra spa karpacz - TRAGEDIA
Autor: cityrunner (IP zapamiętane)
Data: 21 Dec 2009 - 20:41:56
.. jaka forma taka i treść .. trochę ogólników .. i dużo byków .. ;-)))
Autor: agniecha4 (IP zapamiętane)
Data: 04 Jan 2010 - 12:32:29
Najnowsze wiadomości o Sandrze Spa w Karpaczu. Wiedziona zadowoleniem znajomych z pobytu w tymże hotelu w Pogorzelicy,postanowiłam wraz z rodziną wybrać się do Karpacza na święta i Sylwestra.
Na recepcji otrzymaliśmy numery pokoi, informację gdzie możemy się stołować oraz nr stolika podczas wigilii. Wspaniale ! Noc przebiegła w miarę spokojnie. W miarę,ponieważ włączył się alarm i już nie spaliśmy. Taka sytuacja powtarzała się wielokrotnie podczas pobytu, ale nie o tym.
Wybraliśmy się na basen, potrzebne szlafroki. Ok. Płatne. Baseny imponujące, gdyby nie tynk spadający na głowę.
Teraz najlepsze. Wigilia. Pięknie ubrani, w dobrych nastrojach,udaliśmy się w miejsce wskazane nam w recepcji i.... stolik zajęty, nie ma nas na liście, nikt nie potrafi nam pomóc, stoimy jak nieproszeni goście. Nikt nie chce nam podać nazwiska osoby odpowiedzialnej za to zamieszanie,nikt nie pokwapił się by szybko zapewnić nam miejsce w tym, bądź co bądź, uroczystym wieczorze.
W końcu usiedliśmy w kawiarni i kelner przyniósł nam zimne już potrawy. Miałąm dość.
Zarządałam kontaktu z dyrektorem. Nic z tego. Nazajutrz udałam się do recepcji, nikt nie miał pojęcia o czym mówię. Czyli to co się stało poszło w niepamięć. Ponownie zarządałam kontaktu z dyrektorem pozostawiając numer tel.Zadzwonił. Przepraszał, otrzymaliśmy karnet do łaźni i kosz owoców. Miłe, ale o niebo za późno.
Dalej. Sylwestra spędziłam w pokoju, dlatego relacji nie będzie
Wyjazd. Dopłata za tzw. pakiet kuracyjny dla jednej osoby,który zamówiliśmy jeszcze przed wyjazdem. 25 zł - dziennie,w tym dwa zabiegi. Byliśmy 12 dni i policzono nam 12 dni po 25 złotych, wliczając nawet te dni, w których nie pracował dział rehabilitacyjny,czyli święta, soboty, niedziele oraz pierwsze dni stycznia. Wyjechaliśmy 3 stycznia ok. 9.00 i też policzono 25 złotych.
Śmieszne, prawda?
W Karpaczu jest wiele hoteli, dlatego możecie spokojnie ten ominąć.
Pozdrawiam.
Na recepcji otrzymaliśmy numery pokoi, informację gdzie możemy się stołować oraz nr stolika podczas wigilii. Wspaniale ! Noc przebiegła w miarę spokojnie. W miarę,ponieważ włączył się alarm i już nie spaliśmy. Taka sytuacja powtarzała się wielokrotnie podczas pobytu, ale nie o tym.
Wybraliśmy się na basen, potrzebne szlafroki. Ok. Płatne. Baseny imponujące, gdyby nie tynk spadający na głowę.
Teraz najlepsze. Wigilia. Pięknie ubrani, w dobrych nastrojach,udaliśmy się w miejsce wskazane nam w recepcji i.... stolik zajęty, nie ma nas na liście, nikt nie potrafi nam pomóc, stoimy jak nieproszeni goście. Nikt nie chce nam podać nazwiska osoby odpowiedzialnej za to zamieszanie,nikt nie pokwapił się by szybko zapewnić nam miejsce w tym, bądź co bądź, uroczystym wieczorze.
W końcu usiedliśmy w kawiarni i kelner przyniósł nam zimne już potrawy. Miałąm dość.
Zarządałam kontaktu z dyrektorem. Nic z tego. Nazajutrz udałam się do recepcji, nikt nie miał pojęcia o czym mówię. Czyli to co się stało poszło w niepamięć. Ponownie zarządałam kontaktu z dyrektorem pozostawiając numer tel.Zadzwonił. Przepraszał, otrzymaliśmy karnet do łaźni i kosz owoców. Miłe, ale o niebo za późno.
Dalej. Sylwestra spędziłam w pokoju, dlatego relacji nie będzie
Wyjazd. Dopłata za tzw. pakiet kuracyjny dla jednej osoby,który zamówiliśmy jeszcze przed wyjazdem. 25 zł - dziennie,w tym dwa zabiegi. Byliśmy 12 dni i policzono nam 12 dni po 25 złotych, wliczając nawet te dni, w których nie pracował dział rehabilitacyjny,czyli święta, soboty, niedziele oraz pierwsze dni stycznia. Wyjechaliśmy 3 stycznia ok. 9.00 i też policzono 25 złotych.
Śmieszne, prawda?
W Karpaczu jest wiele hoteli, dlatego możecie spokojnie ten ominąć.
Pozdrawiam.
Autor: Basia 35 (IP zapamiętane)
Data: 04 Jan 2010 - 16:37:55
To jakaś szopka co macie Państwo zamiar z tym zrobić, też wybierałam się do Sandry w tym czasie ale zrezygnowałam. wiem jakie to koszty.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Autor: willa Wioletta (IP zapamiętane)
Data: 14 Feb 2010 - 15:06:49
Zatem zapraszam do nas. Ceny przystępne, typowy standard, a tynk napewno nikomu nie spadnie na głowę
Miła obsługa a wypoczynek w ciszy zdala od zgiełku gwarantowany. Oferujemy własną domową kuchnię oraz święta w typowo domowej atmosferze. Posiadamy grotę solną. Masaż na zamówienie. Organizujemy pobyty dla osób indywidualnych, grup zorganizowanych, firm, instytucji i innych podmiotów.
Serdecznie zapraszamy
www.wioletta.eu
wioletta@serwus.pl
75/ 7616023
Miła obsługa a wypoczynek w ciszy zdala od zgiełku gwarantowany. Oferujemy własną domową kuchnię oraz święta w typowo domowej atmosferze. Posiadamy grotę solną. Masaż na zamówienie. Organizujemy pobyty dla osób indywidualnych, grup zorganizowanych, firm, instytucji i innych podmiotów.
Serdecznie zapraszamy
www.wioletta.eu
wioletta@serwus.pl
75/ 7616023
Autor: malgosiakow (IP zapamiętane)
Data: 08 Mar 2010 - 17:34:13
dotarlismy do hotelu ok.22.00, przede mna gosc wykłócał się o coś z recepcją. Pomyślałam: nadęty bufon, już się panoszy. Pan z recepcji kiwał tylko głową i przepraszał jak nakręcony Chińczyk. Przyszła moja kolej, a dodam, że jestem cierpliwą osobą i trudno wyporwadzic mnie z równowagi. Po 5 minutach byłam gotowa anulowac rezerwację i szukac po nocy nowego noclegu z dzieckiem.Dwukrotnie zle zrobiono rezerwację. Jak w koncu doprosiłam się o dostawkę to po rozłozeniu jej w pokoju trzeba było krzesła postawic na stoliku- tyle miejsca jest w pokoju. Zero informacji, gdzie co sie znajduje, na którym poziomie i którą windą dojechac. Radz sobie sam. Z obsugi 2 panie mówiły dzien dobry. W internecie jest informacja o opaskach na reke dla gosci, tymczasem dostałam papierowy kartonik z kartami magnetycznymi. Z tym kartonikiem miałam sie poruszac po hotelu. Zart! Brak wody mineralnej do picia w pokojach. Dystrybutory przy windach. Windy bardziej ozdobne, niz funkcjonalne. Nikt nic nnie wie. Za pytałam Pani ze sklepu hotelowego o palarnie. Powiedziała, ze gdzies tutaj jest. Kacik internetowy - wygrał dla mnie Nobla! Dwa stanowiska usytuowane monitorami wprost na windy. Stojac i czekajac na winde ( pare minut) idealnie ogladamy obraz na ekranie. Co za prywatnosc. Szlafrok do SPA oczywiscie (?) odpłatnie. Przy wymeldowywaniu prosze odniesc go do SPA? Byłam w wielu miejscach, mniejszych SPA, ubozszych o kompleksy basenowe, ale z takim czyms spotkałam sie po raz pierwszy. Aha stojac po szlafrok lub kluczyk do szafki stoimy z goscmi spoza hotelu, ktorzy placa za godziny, wiec zalezy im na szybkim zdaniu rzeczy i pchaja sie przed Ciebie, bo chca tylko kluczyk oddac. Nigdy wiecej tam nie pojade.
Autor: Anq26 (IP zapamiętane)
Data: 08 Mar 2010 - 23:42:13
Właśnie dlatego 99% forumowiczów jeździ zagranicę za te same pieniądze....
Autor: klaudyn (IP zapamiętane)
Data: 09 Mar 2010 - 22:42:13
Jak szukać dobrego SPA to tylko tu [www.baza-spa.pl] aktualne promocje
Autor: grzechol (IP zapamiętane)
Data: 05 May 2010 - 10:20:15
Na temat pokoi nie mogę się wypowiedzieć bo spaliśmy obok w pensjonacie. Ale byłem w Sandrze w Pogorzelicy i mogę odnieść Karpacz do tamtego miejsca.
Co do Aquaparku w Karpaczu ;
Basen widać, że był kończony na szybko bo już niespełna po roku dużo miejsc wygląda jakby było użytkowane co najmniej kilka lat. Są miejsca, w których tynki odpadają,popękane ściany, przyrdzewiałe elementy stalowe czy brudna i miejscami odpadająca farba nie robią pozytywnego wrażenia. Gdy dodamy, za choćby najmniejsze 3 minutowe spóźnienie jest doliczana dodatkowa opłata opinia jest wysoce negatywna. Załóżmy, że wybieramy się z małym dzieckiem, które trzeba rozebrać (ok. 10-15min.) następnie po wyjściu ubierać i osuszyć głowę ( 15-20min). zostaję nam 25-30 min. na kąpiele za 45zł plus opłaty za najmniejsze spóźnienie ! Do tego bardzo niesympatyczna obsługa, Nie Polecam!
Co do Aquaparku w Karpaczu ;
Basen widać, że był kończony na szybko bo już niespełna po roku dużo miejsc wygląda jakby było użytkowane co najmniej kilka lat. Są miejsca, w których tynki odpadają,popękane ściany, przyrdzewiałe elementy stalowe czy brudna i miejscami odpadająca farba nie robią pozytywnego wrażenia. Gdy dodamy, za choćby najmniejsze 3 minutowe spóźnienie jest doliczana dodatkowa opłata opinia jest wysoce negatywna. Załóżmy, że wybieramy się z małym dzieckiem, które trzeba rozebrać (ok. 10-15min.) następnie po wyjściu ubierać i osuszyć głowę ( 15-20min). zostaję nam 25-30 min. na kąpiele za 45zł plus opłaty za najmniejsze spóźnienie ! Do tego bardzo niesympatyczna obsługa, Nie Polecam!
Autor: Ewa Maria (IP zapamiętane)
Data: 05 Jun 2010 - 10:51:50
Proponuję kolejne wpisy robić ze słownikiem ortograficznym. MnÓstwo błędów, może zacząć je poprawiać, zamiast wytykać je innym?
Autor: scenic (IP zapamiętane)
Data: 05 Jun 2010 - 12:35:57
Błędy ortograficzne robią ludzie w ramach wolnego czasu i za darmo.
Sandra daje ciała w ramach świadczonej usługi i za gruba kasę. Zamiast wytykać bęłdy ortograficzne - oże lepiej przyłozyć sie do roboty - co? Nie bedzie czego wytykać...
Sandra daje ciała w ramach świadczonej usługi i za gruba kasę. Zamiast wytykać bęłdy ortograficzne - oże lepiej przyłozyć sie do roboty - co? Nie bedzie czego wytykać...
Autor: and2 (IP zapamiętane)
Data: 27 Jul 2010 - 06:53:58
Ja właśnie przebywam w Sandrze i przyznam ,że ceny podpatrzyli w najlepszych hotelach a jakość usług i obsługi wzięli z najtańszych wzorców .Trochę próbują naśladować hotele Gołebiewskiego ,ale daleka droga,.Po pierwsze - chyba chcą ,aby klienci przyjeżdzali z własnymi termosami z napojami ,W cenie jest zawarte śniadanie i obiadokolacja. I na obiadokolację z napojów serwują tylko herbatę i taką kupioną w Biedronce lub innym dyskoncie.Jak chcesz się napić czegoś innego to musisz płacić i do tego wszędzie koniecznie zabieraj ze sobą portfel -niby mają karty do pokoi ,ale one służą tylko do otwierania ,nie mają systemu ,który by np. na kolacji wciągał rachunek za napoje do systemu i można było regulować przy wyjeżdzie całośc . W gołębiewskim przy obiadokolacji jest kilka napojów w tym kawa a jeżeli ktoś chce alkohole to płaci albo swoją kartą ,gotówką lub zapisują na kartę hotelową,.Obsługa faktycznie w niektorych miejscach zauważyłem jest taka "nienauczona" ,Pani na basenie w recepcji mówi do klientów z pełną buzią .
No i przyznam się ,że dla mnie fatalnie wyglądają maszyny na korytarzach z wodą gorącą i zimną wraz z kompletem kosza na śmieci na korytarzach z białego plastiku rodem z firmy budżetowej ,która kupuje najtansze rzeczy .A i komputery do korzystania z internetu postawione przy windach tak ,aby każdy widział co osoba ogląda i ustawione na biurkach z wyprzedaży .
Przyznam ,że porównując z hotelem Gołębiewski w którym często bywam jakość usług nie warta jest ceny .
Na zakończenie dodam ,że każdemu podsuwa się do podpisu regulamin SPA jako warunek pobytu ,kotrym chyba winien zainteresować się UOK ,ma niedozwolone punkty i praktycznie SPA może wszystko a klient nic .Można przyjechać w to miejsce dwa razy -pierwszy i ostatni . A szkoda ,bo hotel na potencjał
miejsce w którym jest wybudowany jest ładne .
No i przyznam się ,że dla mnie fatalnie wyglądają maszyny na korytarzach z wodą gorącą i zimną wraz z kompletem kosza na śmieci na korytarzach z białego plastiku rodem z firmy budżetowej ,która kupuje najtansze rzeczy .A i komputery do korzystania z internetu postawione przy windach tak ,aby każdy widział co osoba ogląda i ustawione na biurkach z wyprzedaży .
Przyznam ,że porównując z hotelem Gołębiewski w którym często bywam jakość usług nie warta jest ceny .
Na zakończenie dodam ,że każdemu podsuwa się do podpisu regulamin SPA jako warunek pobytu ,kotrym chyba winien zainteresować się UOK ,ma niedozwolone punkty i praktycznie SPA może wszystko a klient nic .Można przyjechać w to miejsce dwa razy -pierwszy i ostatni . A szkoda ,bo hotel na potencjał
miejsce w którym jest wybudowany jest ładne .
Autor: orzeł_79 (IP zapamiętane)
Data: 19 Aug 2010 - 09:30:57
Polecam Hotel Alpejski@SPA w Karpaczu,sasiaduje własnie z Sandra.W Alpejskim za przeproszeniem jak sie "skichasz" na dywan to Was beda jeszcze przepraszac 

Autor: natali (IP zapamiętane)
Data: 24 Aug 2010 - 13:23:57
Dziwie się że ktokolwiek tam ma ochotę jeszcze jechać...
obsługa fatalna, niedoinformowana (szczególnie na recepcjach),
baseny brudne (panie sprzątaczki wodę z kafelek spychają miotłami z powrotem do basenów..łeee.. ochyda...
obsługa fatalna, niedoinformowana (szczególnie na recepcjach),
baseny brudne (panie sprzątaczki wodę z kafelek spychają miotłami z powrotem do basenów..łeee.. ochyda...